Wednesday, 05.08.2024, 11:26 PM | Welcome Guest

Parapsiholog.ucoz.net

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Paranormal » PIRAMIDA SI EFECTUL DE PIRAMIDA. » EFECTUL DE PIRAMIDA
EFECTUL DE PIRAMIDA
parapsihologDate: Friday, 07.25.2008, 4:44 PM | Message # 1
Admin
Group: Administrators
Messages: 13
Reputation: 0
Status: Offline
In timpul lucrarilor la barajul de la Assuan( pe Nil, Egipt), un bloc urias de piatra, parte componenta a unei constructii vechi de mii de ani, a trebuit taiat in bucati si apoi mutat. Gandul ca astazi, cu milioanele de dolari si ,masinile de care dispunem, nu putem, totusi, transporta un bloc de 200 de tone, pe care egiptenii l-au asezat cu o precizie de doar ...o jumatete de milimetru la locul potrivit, acum 4700 de ani, ne face sa acceptam mai usor ideea ca cei care au construit piramidele erau , de fapt, descendentii unei culturi care, inainte de a fii distrusa de Potop, era situata pe o treapta de dezvoltare superioara noua. Intreaga cultura egipteana atesta aceasta ipoteza, mai ales daca luam in consideratie ca cele mai frumoase opere arheologice au fost construite inca de la inceputurile ei, iar ceea ce s-a facut mai apoi a fost, fara exceptie, din ce in ce mai prost construit. Supravietuitorii unor civilizatii distruse au lasat, prin constructia piramidelor, un mesaj si un avertisment pentru civilizatiile de mai tarziu.

PIRAMIDA LUI KEOPS DEZVALUIE UN MISTER.
Cercetatorii au considerat dintodeauna ca cea mai realizata piramida este cea a lui Keops, ridicata cu 2300 de ani inainte de Buddha si cu 300 de ani inainte de Potop, adica in perioada 2690-2645 i.Ch. Inaltimea ei reprezinta a miliarda parte din distanta medie dintre Soare si Pamant, iar greutatea , de 5,3 milioane de tone, este de o suta de milioane de ori mai mica decat greutatea Pamantului. Cei care si-au dedicat zeci de ani de activitate studiind si masurand piramida lui Keops, au scos in evidenta si multe alte corelatii , asamblate de americanul E.Raymand Capt, in lucrarea ,, The Pyramid Decode".
Ei au demonstrat ca misteriosii constructori de acum 4700 de ani , stiau mai bine decat noi multe din misterele Universului. Dintre acestea , cel mai spectaculos este totusi EFECTUL DE PIRAMIDA. Capacitatea unei constructii piramidale de a concentra energiile subtile ale lumii intr-un punct situat pe inaltimea lui, la o distanta de doua treimi de varf si o treime de baza. Aceasta calitate a fost observata si reprodusa experimental , pentru prima data , de radiestezistul francez Antoine Bovis, imediat dupa cel de-al doilea razboi mondial, in timp ce admira camera mortuara regala a piramidei lui Keops. Acolo francezul a remarcat cadavrele unor mici animale strecurate prin galerii , si care , neadunate de nimeni, zaceau in intuneric si ... nu putrezeau!!. Si asta in ciuda faptului ca in camera mortuara era umed si o temperatura constanta de 20 grade Celsius, conditii ideale pentru putrefactie.
Intors acasa, Antoine Buvois si-a construit un model, la scara, al piramidei lui Keops, pe care a indreptat-o , cu una din laturile ei de baza, cat mai precis posibil, pe axa Nord-Sud si a asezat inauntru , la inaltimea de o treime de baza , o pisica moarta. Dupa doua saptamani de asteptari infrigurate , Antoine a scos pisica si a alergat cu ea la un prieten , anatomopatolog la morga spitalului din localitate. Acesta a autopsiat-o si a confirmat ca pisica nu prezenta nici cea mai mica urma de descompuneresi arata de parca ar fii murit doar in urma cu cateva minute....
De la Bovis si pana azi, toti cei care repeta aceasta experienta sant cuprinsi de entuziasm. Energia piramidei exista, desii nimeni nu poate descrie exact fenomenul care se petrece.

 
Forum » Paranormal » PIRAMIDA SI EFECTUL DE PIRAMIDA. » EFECTUL DE PIRAMIDA
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Site menu
Login form
Site friends
Statistics