Sunday, 05.19.2024, 8:46 PM | Welcome Guest

Parapsiholog.ucoz.net

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Autocontrol » AUTOHIPNOZA SI AUTOSUGESTIA » Metode de initiere
Metode de initiere
parapsihologDate: Friday, 07.25.2008, 4:38 PM | Message # 1
Admin
Group: Administrators
Messages: 13
Reputation: 0
Status: Offline
Tinut in secret mai multi ani , un procedeu ezoteric de intinerire a ajuns, totusi, in paginile ziarelor.
Chemaly Robert Vincent a recunoscut ca experimentul sau , este impropriu oamenilor , <<fara o adanca credinta in Spiritul Universal.
,,Cine nu crede cu ardoare in faptul ca , noi, oamenii, am fost ,,prefabricati,, si ca menirea noastra este sa ne protejam unul pe celalalt , sa nu incerce aceasta tehnica. Initiatorul acesteia , Milarepa , a tainuit-o , oferind-o doar celor neticalositi "
In anul 1992, C. Vincent a propus celor interesati o experienta uluitoare. Pentru a nu denatura mesajul, reproducem din << Manifesto Nogani>., Revista Socitatii ce Esoterism , aparuta la Londra in cursul aceluiasi an:

Stati cu ochii inchisi. Incercati sa va odihniti. Nu reusiti. Santeti invadat de o multime de ganduri. In aceste conditii este greu sa va relaxati.
Va sugerez sa va proiectati propria dumneavoastra imagine, una care sa fii existat candva si care este usor de realizat.
In acest experiment nu se admit inselaciuni.
Daca imaginea dvs. din tinerete este autentica, localizata in spatiu, de pilda o incapere sau o gradina familiara, proiectia acestei amintiri nostalgice va devenii imobila. E ca si cum ati privii o fotografie din albumul de familie, cu deosebirea ca aceasta imagine este vie.
Va recunoasteti? Daca da, imaginea captata va invia, in sensul ca devine mobila; se va misca in spatiul si timpul ACELA, fara sa banuiasca indiscretia dvs. de a o privii din afara , din VIITORUL ei.
Aceasta imagine va ignora cu desavarsire , fiindca nu crede ca poate fii spionata.
Incercati sa va apropiati de ea . Apropiati-va . Inaintati in asa fel incat imaginea sa nu dispara, incet , zambind. Va apropiati umerii de umerii acelei himere. Va identificati cu ea.
ATENTIE!!!!!
Acest moment este periculos.
Dumneavoastra va aflati intr-un pat unde incercati sa adormiti, iar efortul de a va identifica cu imaginea propriei dvs. persoane, va va face sa UITATI ca trebuie sa respirati.
Repet, acest moment trebuie controlat, fiindca, inexplicabil , subiectii experimentului , UITA sa respire. Panica este ingrozitoare si poate conduce la un stop respirator cu consecinte nefaste.
Respirati adanc, deschideti ochii, cautati sa priviti un lucru familiar din incaperea in care dormiti: un tablou, peretele tapetat, sau , pur si simplu , tusiti , astfel incat sa va auziti.
Reveniti.
Insist sa cautati acea persoana inca o data. O veti regasii relativ usor.
Se afla in acelasi loc, usor nedumerita. Nu-i vorbiti, nu incercati sa o atingeti.
Santeti dvs., nu altcineva, iar aceste tentatii trebuie eliminate.
Daca imaginea nu dispare, va sugerez sa va incorporati iarasi, dupa schema ,, umeri in umeri,,. Veti simti imediat , o noua pulsiune a inimii, respiratia vi se va accelera.
Santeti in TRECUT, cu avantajul de a va afla totodata , si in VIITOR.
Murmurati: ,, E bine aici,"
Cu precautii , inaintati~~si veti vedea ca imaginea va asculta~~ca si cum ati pasi travestit in alceva. Pasii vor fii incerti., dar veti gasii cu siguranta, un drum spre casa dumneavoastra. Spre casa de acum , cea in care incercati sa va odihniti.
In aceste clipe dumneavoastra dormiti profund si ~~IN ACEASTA CONSTA VALOAREA EXPERIMENTULUI~~santeti REINCARCAT cu energiile neutilizate in trecut, neexploatate corespunzator.
Daca ati reusit performanta de a sta un minut sau doua in trecut, ati reusit sa va adaugati viitorului tot atatea minute.
Unii subiecti reusesc sa coboare in tineretea lor nopti intregoi. Socotiti: sant ore cu care va vati prelungi viata, imprumutand energii de la sursa trecutului propriu.

Incredibila invitatie in trecut , respectand schema propusa de Chemaly R. Vincent, este urmata in prezent, de sute de mii de oameni. Rezultatele sant excelente, in beneficiul unei revigorari a psihicului si a vitalitatii.
Cei experimentati, au reusit sa-si procure imaginea de dupa nastere, la varsta de o luna sau doua, ceea ce trebuie sa recunoastem , este o performanta in materie de recuperare a energiei , partial sau inutil consumata in trecut.
Cel mai elocvent argument adus in sprijinul insusirilor acestei tehnici, denumita generic ,, sonda in trecut,, este faptul ca in pregatirea astronautilor americani, aceasta tehnica a ,, captarii varstelor fragede,, a devenit o practica curenta, indiferent daca zborurile in spatiu sant de scurta sau lunga durata.

Dupa INCREDIBILE, decembrie 1993.

sursa:revista Dracula, nr 22, februarie 1994.

PS desii pare un procedeu relativ simplu , parerea mea este ca , fara o buna stapanire a tehnicilor de relaxare si vizualizare , nu veti putea folosii cum trebuie acest procedeu de intinerire. Deci , accent mare pe relaxare si vizualizare.

 
Forum » Autocontrol » AUTOHIPNOZA SI AUTOSUGESTIA » Metode de initiere
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Site menu
Login form
Site friends
Statistics